Voor bedrijven en non-profit

Samenstroom - duurzaam, eerlijk, betrouwbaar

Samenstroom werkt met een aantal onafhankelijke, gecertificeerde energie-experts. Zij zijn gemotiveerd om de vraag van u als ondernemer goed te begrijpen en zowel te verduurzamen als aanzienlijk te besparen op energiekosten. Ze nemen u ook veel regelwerk uit handen en blijven het volledige proces betrokken.

 

Verschillende bedrijven, eenzelfde vraag

Veel bedrijven hebben vragen over energie-inkoop en het verduurzamen van hun panden. Met allerlei regels en eisen rond de energietransitie is het lastig om goede beslissingen te nemen.

Of het nu gaat om een stomerij, een organisatie voor dementiezorg of een hotel-restaurant, energie-experts via Samenstroom helpen graag.

 

Wat doet de energie-expert?

  1. Situatie in kaart brengen: De energie-expert begint met het analyseren van de huidige situatie samen met de ondernemer. Hierbij verzamelen ze data om een duidelijk beeld te krijgen van het energieverbruik: wat, wanneer en hoeveel. Ze bekijken ook lopende energiecontracten en kan er gebruik gemaakt worden van een scan om inzicht te krijgen waar energie verloren gaat.
  2. Behoeften en doelen vaststellen: Samen met de ondernemer bespreken de experts wat de behoeften en doelen zijn.
  3. Regels en eisen onderzoeken: De energie-expert onderzoekt welke specifieke regels en eisen voor de onderneming gelden.
  4. Advies uitbrengen: De energie-expert geeft advies op basis van de analyse en doelen. Hierdoor kan de ondernemer een strategie bepalen voor het inkopen van energie en stappen zetten om energiekosten te verlagen. De energie-expert neemt de volledige zorg over de inkoop van stroom en gas uit handen van de ondernemer. Bovendien zorgt de expert ervoor dat deze energie op een duurzame manier wordt ingekocht.
  5. Vervolgcontact: De energie-expert blijft betrokken en heeft één tot twee keer per jaar contact met de ondernemer om, wanneer nodig, de strategie bij te sturen en te zorgen dat alles goed verloopt.

 

Maak kennis!

Wilt u weten wat een energie-expert kan bijdragen aan de energietransitie van uw bedrijf? Maak vrijblijvend kennis met een van onze experts!

voorzitter@samen-stroom.nl   of  06 51017642 (Antoon Roodbeen, voorzitter Samenstroom)

Heb je vragen?

Een mailtje naar het secretariaat is voldoende! Vergeet daarbij niet je telefoonnummer te vermelden.