Gedeputeerde op bezoek

Samenstroom - duurzaam, eerlijk, betrouwbaar

Coöperatie Samenstroom is net als haar ‘collega-coöperaties’ niet meer weg te denken uit het lokale én provinciale speelveld. Oog hebben voor de continue verbinding van inwoners van wijken en steden met elkaar in combinatie met de veranderingen die de energietransitie vraagt, is een kracht die sterk onderscheidend is.
Woensdag 3 juli verwelkomden we gedeputeerde Marc van Kaldenberg, Ab Brokking (beleidsmedewerker energie) en Monique Eussen Project Manager Provincie Limburg in ‘De Egelantier’ waar we spraken over de mooie projecten die vanuit het leefbaarheidsfonds gerealiseerd zijn, over het verbindende effect wat dat op de bewoners heeft en de plannen die Samenstroom ontwikkelt om met oog voor inwoners en lokale MKB-ers projecten uit te voeren die ‘lokaal-voor-lokaal’ zijn. En daarmee herkenbaar en gedragen.

In een presentatie deelden we onze successen en plannen met Marc van Kaldenberg, Ab Brokking en Monique Eussen. Zij waren enthousiast en zeer geïnteresseerd. Dat bleek wel uit de vragen die zij stelden en het feit dat zij, ondanks een drukke agenda die dag, toch meer tijd hebben genomen om in gesprek te gaan dan ‘begroot’.

Heb je vragen?

Een mailtje naar het secretariaat is voldoende! Vergeet daarbij niet je telefoonnummer te vermelden.