Zet ‘m op 60 en maak kans op een jaar zonder energierekening!

Urgenda heeft een geweldige actie gelanceerd, waarin winst voor jou, je energiecoöperatie én het milieu de onbetwiste winnaars zijn.

Ga jij de uitdaging aan?
Cv-ketel? Bespaar in 60 seconden 60 euro per jaar! Het is eenvoudig: breng het verwarmingswater van je cv-ketel terug van 800 (de standaard fabrieksinstelling) naar 600  (temperatuur waarop je ketel efficiënter werkt) en het effect is verbluffend.
Je douche blijft lekker warm, je bespaart 60 euro op je gasrekening, je vermindert de CO2 uitstoot én je geeft je lokale energiecoöperatie Samenstroom de kans op een bedrag van 2500 euro. En als klap op de vuurpijl maak jij kans op een jaar gratis energie of andere interessante prijzen!

Laat Venlo koploper zijn!
Het project #zetmop60 is een initiatief van Urgenda, de landelijke stichting die Nederland duurzamer wil maken. Wanneer we zeggen ‘Marjan Minnesma’ en de gewonnen zaak tegen de Nederlandse staat ivm klimaatmaatdoelen – dan gaat er vast een lampje branden!
Hoe meer mensen meedoen, hoe beter het is. Nu kan Venlo aan Nederland laten zien dat we een duurzame inborst hebben en C2C een levenswijze is!

Hoe het werkt
Zet je ketel op 600. In dit instructiefilmpje kun je (per merk en type) precies zien hoe je dat doet. Maak vervolgens een ‘ketel-selfie’ en stuur je deze naar ons secretariaat (secretariaat@samen-stroom.nl). Je ontvangt een bevestiging van ontvangst. Mocht je er niet uitkomen, mail ons secretariaat dan ook even; wij staan klaar om je te helpen.
Onder de deelnemende coöperaties aan deze actie en die minimaal 60 deelnemers met ketelselfies kunnen insturen, wordt 4 x €2500 verloot.

En plaats jij jouw ‘ketel-selfie’ ook op Facebook, Twitter of LinkedIn met de hashtags  #ketelselfie #zetmop60!, dan heb je een dubbele kans om in de prijzen te vallen! Zet er dan meteen een link naar onze website erbij: https://samen-stroom.nl
Als je meedoet met de selfie-actie geef je toestemming aan Samenstroom om je e-mailadres te delen met Urgenda.

Onze voorzitter, Peter Pasmans, voegde de daad bij het woord en maakte ook een #ketel-selfie!