Samenwerking Greenchoice

In de ledenvergadering van maart 2019 spraken we af dat Samenstroom een samenwerkingsrelatie aan zou gaan met Greenchoice. Dat is inmiddels een feit!

Wat betekent dat?
Voor ieder lid van de coöperatie die stroom en/of gas afneemt van Greenchoice, ontvangt Samenstroom € 25,- per jaar. Bij een groter aantal afnemers, neemt dit bedrag toe. Ook kunnen mensen zich aanmelden op de website van Greenchoice, zie https://www.greenchoice.nl/samenstroom/ .

Actueel resultaat
Over 2019 ontvingen wij € 375,- klantvergoeding van Greenchoice. Dus dat is een leuk bedrag dat we jaarlijks ontvangen. Des te meer leden van Samenstroom stroom en/of gas gaan afnemen van Greenchoice, des te meer we mogen ontvangen om daarmee duurzame projecten in Venlo te ondersteunen. Neem dus even een kijkje op de webpagina!

Wie?
Als bestuur weten we niet welke leden energie afnemen van Greenchoice. Toch zijn we daar wel nieuwsgierig naar en is onze penningmeester wat controle behoeftig. Stuur hem berichtje (paul@samen-stroom.nl) als u in 2019 energie van Greenchoice afnam. Noteer elektriciteit ja/nee , gas ja/nee. Paul verwerkt de gegevens anoniem en verwijdert de mail na verwerking.